Navigatie

Voorwaarden

Skelters-Heerde.nlartikel 1. Leveringsvoorwaarden
Door het plaatsen van een bestelling per bestelformulier of anderszins doet u een aanbod tot het aangaan van een overeenkomst tot levering van het artikel. Artikelen op voorraad worden binnen 1-4 werkdagen na ontvangst van betaling bezorgd op het opgegeven adres tenzij het uitverkocht is en onder voorbehoud van tijdige bezorging door de bezorgdienst. Voor artikelen die wij uit voorraad van onze leveranciers leveren geldt een levertijd van 3-6 werkdagen na ontvangst van betaling, onder voorbehoud van tijdige levering door onze leveranciers. In het uitzonderlijke geval dat levering niet mogelijk is doordat de artikelen zijn uitverkocht nemen wij contact met u op om u in de gelegenheid te stellen de bestelling te annuleren dan wel een later afleveringstijdstip of een alternatief artikel overeen te komen. Verzending geschiedt voor uw eigen rekening en risico.
Wij leveren in heel Nederland en België m.u.v. sommige artikelen voor de Waddeneilanden. Neemt u hiervoor eerst kontakt op.
.

artikel 2. Garantie
Wanneer het artikel niet aan in redelijkheid te stellen eisen van kwaliteit voldoet kan dit binnen 14 dagen, na overleg, worden geretourneerd waarop na persoonlijke beoordeling restitutie volgt van het volledige aankoopbedrag.
Bij klachten na deze periode worden deze behandeld vlgs de geldende garantie van het desbetreffende artikel. Eventueel arbeidsloon en verzendkosten vallen hierbuiten.


artikel 3. Vragen, opmerkingen, klachten
Met vragen, opmerkingen of klachten kunt u zich te allen tijde richten tot:


Skelters-Heerde.nl ,
Huis en Hof 24
8181EJ Heerde
Telefoon: 06-42377143. (maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 20.00 uur, zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur )
E-mail: info@Skelters-Heerde.nl


artikel 4. Bevestiging bestelling
Alvorens uw bestelling uit te voeren wordt deze per email aan de opgegeven contactpersoon bevestigd.


artikel 5. Beperking aansprakelijkheid
Skelters-Heerde.nl, noch zijn lasthebbers, zijn aansprakelijk voor schade van welke aard ook als gevolg van of samenhangend met de uitvoering van overeenkomsten als bedoeld in artikel 1 van deze voorwaarden dan wel samenhangend met de exploitatie van deze website, noch voor enige schade voortvloeiend uit het gebruik van de via de site verkochte producten en artikelen voorzover deze schade niet veroorzaakt is door grove schuld of nalatigheid van Skelters-Heerde.nl,


artikel 6. Prijzen
De prijzen zijn geldig tot 31-12-2017. De prijzen zijn inclusief 21% BTW voor zover het nieuwe artikelen betreft en exclusief verpakkings- en verzendkosten.


artikel 7. Betaling
Betaling geschiedt middels de door u in het bestelformulier aangeklikte betaalwijze. Aan nieuwe klanten zullen we vragen om het verschuldigde bedrag over te maken alvorens we overgaan tot levering. Ons bankrekeningnummer is: NL94RABO01567.56.765 t.n.v. Skelters-Heerde te Heerde.
Wij verwachten betaling binnen 8 dagen na bestelling. Als binnen deze termijn niet betaald is, is sprake van verzuim.


artikel 8. Privacy Policy
Door u verstrekte gegevens zullen nooit zonder toestemming van betrokkenen aan derden ter beschikking gesteld worden.


artikel 9. Wijzigingen
Kleine wijzigingen en variaties op detailniveau kunnen zich voordoen. Als koper stemt u hier mee in. Op het bestelformulier kunt u in het veld \\\"opmerkingen, bijzonderheden\\\" desgewenst kenbaar maken dat u hier bezwaar tegen hebt. In dat laatste geval wordt contact met u opgenomen voor overleg.
Bovenstaande is van toepassing op zowel artikel als tekst en foto\\\`s.


Skelters-Heerde.nl
Huis en Hof 24
8181EJ Heerde
Telefoon: 06-42377143 (maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 20.00 uur, zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur )
E-mail: info@Skelters-Heerde.nl(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2009 - 2018 Skelters Heerde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel