Navigatie

Trampolines

Trampoline springen is leuk en gezond! Voor jong en oud! Voor extra veiligheid kies je voor een ronde trampoline. Op een ronde trampoline spring je makkelijker terug naar het midden!Trampoline rond

 

Ideaal voor in de kleinere tuin zijn de rechthoekige trampolines. Doordat de trampoline rechthoekig is, heb je veel minder ruimte nodig.                                                                                                      

 Trampoline rechthoek

Waarom Avyna “High Quality Fun”
Avyna heeft al meer dan 12.5 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van trampolines, veiligheidsnetten, goals en speeltafels.
Sinds enkele jaren is het programma uitgebreid met de nieuwe Avyna pool-, airhockey- en
tafeltennistafels en waar ze zeer trots op zijn, hun reeks Avyna luchtkussens.
Zij streven ernaar producten te ontwikkelen waarmee kinderen nu en in de toekomst onbezorgd en met veel plezier kunnen spelen. Hiervoor zijn duurzaamheid en veiligheid enkele van de belangrijkste voorwaarden. Want producten van Avyna “High Quality Fun” staan garant voor jarenlang speelplezier.

Sterk in innovatie
Bij Avyna werkt een uitgebreid team van ervaren mensen die continue werken aan het vernieuwen en
verbeteren van hun trampolines en de andere Fun Toys.
Dit komt ook omdat de fabrieken in eigen beheer en onder eigen controle zijn.
De productie van de trampolines valt in hun eigen beheer en op deze manier kunnen ze zowel de kwaliteit als duurzaamheid in de materialen sterk in de gaten houden.

Veiligheid en kwaliteit boven alles.
Kinderen moeten onbezorgd en ongeremd met speelgoed kunnen spelen. Voor Avyna staat veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast de verschillende veiligheidstesten die Avyna zelf uitvoert, hebben zij daarom de strengste instantie direct in de armen genomen, AIB-VINCOTTE.
Missie: Zij proberen met de Avyna Fun Toys elke kwaliteit en veiligheid te omringen zodat ouders hun kinderen gerust op elke Avyna- product kunnen laten spelen.
Enkele voorbeelden zijn:
· De duurzame materialen worden nauwlettend in de gaten gehouden.
· De kwaliteitscontroles worden voortdurend uitgevoerd.
· De gebruikers/ intensiteitstesten op de producten zijn werkelijk of doorzichtig.
· De Avyna- Trampolines worden gekocht door de oorspronkelijke grote trampolinelanden zoals Amerika, Australie, Nieuw Zeeland, dus wereldwijd!

Avyna- Powerjumper
De optimale verhouding tussen veiligheid, duurzaamheid en prijs.
Extra veilig door hoogwaardige beschermrand
De universele randen zijn standaard 2cm dik. De brede overlap zorgt ervoor dat de veren op een veilige manier worden afgeschermd. Dit maakt de trampoline veilig tegen beklemming tussen de veren en dempt de val op de buis. Het materiaal is van pvc en garandeert jarenlang speelplezier.

Roestbestending door gegalvaniseerd frame
Het frame van de Avyna- Pro-line/ Avyna- Powerjumper is zowel in- als uitwendig gegalvaniseerd, wat deze trampolines extra duurzaam maakt.

Optimaal gebruikersgemak
De nauw samengeperste uiteinden (mannelijke/ vrouwelijke kant) van de frames zorgen ervoor dat, wanneer de trampoline wordt opgetild, de poten er niet uit kunnen vallen. Extra veiligheid en gemak bij het opzetten, gebruik of verplaatsen van de trampoline.
Extra duurzaam door 8 stiknaden
De veren zijn door middel van de gepatendeerde D-ringen beveiligd, zodat er geen vingertjes tussen kunnen, daarnaast zijn de D-ringen 1.5 keer zo sterk als de normale triangels. De stiknaden zijn maar liefst 8 maal doorstikt. Dit maakt de trampoline solide, veilig en zorgt voor een langere levensduur.

Avyna- Pro-Line

Het pure gevoel van emotie springen, de extreme kwaliteit gecombineerd met de secure veiligheid!

Extra Stevigheid, goed dekkend en hogere duurzaamheid!
Het randkussen van de Pro-Line van de 245/305 is extra breed gemaakt ivm met de 17.5cm lange veren. Geseald en gestikt om de bescherming tegen beklemming en demping van de val op te vangen. De rok lengte is ook extra lang, waardoor de trampoline een exclusievere en een nettere uitstraling krijgt.
Sterk en uitermate roestbestendig
Het staal wordt ingekocht bij één-en -dezelfde staalfabrikant die jarenlang de Avyna- kwaliteit levert.
Het frame is 2mm dik, van binnen en buiten roestbestendig, daardoor heeft
het frame minimaal 10 jaar niks te lijden.
Optimaal gebruikersgemak
De nauw samengeperste uiteinden (mannelijke/ vrouwelijke kant) van de frames zorgen ervoor dat wanneer de trampoline wordt opgetild, de poten er niet uit kunnen vallen. Extra veiligheid en gemak bij het opzetten, gebruik of verplaatsen van de trampoline.
Extra duurzaam door 8 stiknaden
De veren zijn door middel van de gepatendeerde D-ringen beveiligd, zodat er geen vingers tussen kunnen. Daarnaast zijn de D-ringen 1.5 keer zo sterk als de normale triangels. De stiknaden zijn maar liefst 8 maal doorstikt. Dit maakt de trampoline solide, veilig en zorgt voor een langere levensduur.
Hoger en veiliger springen door de geteste zware electrolitische veren
De electrolitische veren zijn eerst vervaardigd uit metalen platen, gegalvaniseerd
en daarna wordt de veer eruit getrokken. Dit maakt de veer uniek en ze zijn weersbestendig.
Deze veren roesten nooit. Daarom geeft Avyna 10 jaar garantie.
De meeste veren van andere merken slijten onder de weersinvloeden, uiteindelijk gaan ze roesten en
breken, wat te kort schiet in de veiligheidsnormen.

De unieke opvouwbare rechthoekige trampoline: “De Foldable 300*225”
De Pro-line Foldable past in bijna iedere tuin of tegen een muur. De rechthoekige trampoline heeft het grote voordeel dat deze in elke hoek van de tuin te plaatsen is.
Tevens is de Foldable snel in te klappen en op te bergen. Overdag kan iedereen fijn springen en ’s avonds kan er bijv. een springkussen opgezet worden.

Alle matten zijn na testen op de optimale spanning gebracht
Zie de maximale optimale extreme gebruikersgewichten!

© 2009 - 2018 Skelters Heerde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel